Συνεχίζει τις κόντρες η Ζ.Κωνσταντοπούλου

18 Μαρτίου 2015

Ένα αίτημα της Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο δεν υπέγραψε ποτέ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσά τους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι ως πρόεδρος της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, εδώ και τρεις εβδομάδες είχε στείλει στην κ. Κωνσταντοπούλου αίτημα να υπογράψει το σχετικό έγγραφο, προκειμένου αν διεξαχθεί κάποια ψηφοφορία στη βουλή, η κ. Μπακογιάννη να μπορεί να ψηφίσει με επιστολή, κάτι το οποίο δεν έγινε

Η κυρία Μπακογιάννη προσήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για να καταγγείλει την ενέργεια αυτή λέγοντας μάλιστα ότι το σχετικό έγγραφο είχε αποσταλεί στο γραφείο της ΠτΒ εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Πρόεδρος δεν μπήκε στον κόπο να υπογράψει ένα απλό χαρτί μετάβασής μου στο Παρίσι», όπου συνήλθε η Πολιτική Επιτροπή. 

Πάντως η κυρία Μπακογιάννη έστω και χωρίς την επίσημη άδεια μετάβασής της πήγε στο Παρίσι με προσωπικά της έξοδα αφού έπρεπε να προεδρεύσει στην συνεδρίαση που είχε ως θέματα τα παιδιά που στρατολογούνται από τους τζιχαντιστές και το Ουκρανικό. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε ζητήσει προ καιρού ραντεβού από την κυρία Κωνσταντοπούλου προκειμένου να την ενημερώσει σχετικά, ωστόσο ουδέποτε την δέχθηκε. «Δεν μου έκανε την τιμή να με δεχθεί. Δεν μου απάντησε καθόλου», είπε η κυρία Μπακογιάννη.


http://www.newsbeast.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...