Μπέγκιτς: «Έχω κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Μίρζα Μπέγκιτς πέρασε από τον Ολυμπιακό και… δεν ακούμπησε. Ο Σλοβέντος σέντερ θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού αφού αγωνίζεται στην Λαμποράλ Κούτσα και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι ο ίδιος έχει ένα κίνητρο παραπάνω στον συγκεκριμένο αγώνα.
Όπως τόνισε ο ίδιο στον Ολυμπιακό είχε ατυχίες και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά στο υψηλότερο επίπεδο.
Αναλυτικά:
«Έχω κίνητρο για να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό είχα ατυχίες και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην κάνω καλή σεζόν», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε, για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στα προημιτελικά. Είμαι αισιόδοξος, πάντα πρέπει να είσαι… Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς του Σπανούλη ή του Λαφαγέτ, αλλά γνωρίζουμε πως διαθέτουν και άλλους καλούς παίκτες με τους οποίους μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Ενδεχόμενη απουσία του Σπανούλη θα είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας, αλλά υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό και εμείς προετοιμαζόμαστε για το ματς σαν να έπαιζε και ο Σπανούλης».
«Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας είναι πιο εύκολο για μας όταν παίζουμε στην έδρα μας. Μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα για 40 λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το ματς, να παίξουμε καλή άμυνα και με λίγη τύχη πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στην έδρα μας», είπε ολοκληρώνοντας.

Σχετικά άρθρα