Επανεμφάνιση Βρύζα στην Τούμπα

Από την ημέρα που είχε παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή, δεν είχε εμφανιστεί δημόσια για να παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Χθες όμως, επανεμφανίστηκε. Οι “κακές γλώσσες” λένε πως μόλις αποχώρησε ο Αναστασιάδης, εμφανίστηκε και πάλι ο Βρύζας.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους έλεγαν πως ο Βρύζας δεν έχει αλλάξει την απόφασή του για να παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή, απλά βρέθηκε στην Τούμπα καθώς θα μιλούσε με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του. Σε κάθε περίπτωση ο Βρύζας ήταν στην Τούμπα και ευχήθηκε στον Γιώργο Γεωργιάδη, καλή επιτυχία ενώ του έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη του ΠΑΟΚ.

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν και στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας Νέων, βρέθηκε και στην Τούμπα και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Βρύζας μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε, κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Γεωργιάδη για την νίκη, ενώ συνομίλησε και με παίκτες του ΠΑΟΚ. Η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, καθώς από την ημέρα που είχε υποβάλει την παραίτησή του, δεν είχε δει ματς του ΠΑΟΚ.

Τι θα γίνει με το θέμα του, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ μετά την συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο.

Σχετικά άρθρα