«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό

Η ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο αλλά κυρίως η εχθρική διαιτησία του Δασκαλόπουλου προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε μεγάλη ένταση καθώς άπαντες, ακόμη και οι πιο ήρεμοι ξένοι ποδοσφαιριστές, έβραζαν με τον ρέφερι από την Κορινθία για τον οποίο μάλιστα οι έλληνες παίκτες έλεγαν ότι τους έβριζε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εξίσου εκνευρισμένος ήταν και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου (φάνηκε άλλωστε και την ώρα του αγώνα με τις διαμαρτυρίες και τα έντονα παράπονα προς τον τέταρτο διαιτητή). Ο 42χρονος τεχνικός δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν μίλησε ούτε στο flash interview αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης προκειμένου να αποφύγει τις δηλώσεις που θα τον έφερναν ξανά στο κατώφλι της αθλητικής δικαιοσύνης. Λίγο αργότερα ήρθε και η εντολή της διοίκησης για εμπάργκο δηλώσεων των παικτών ως αντίδραση για τον μη σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων από τη Nova. Αλλωστε όπως τονίζουν στον ΠΑΟ «αυτή η τακτική είναι εις βάρος του ποδοσφαίρου και προς όφελος αυτού που μονίμως ευνοείται».

Είναι σαφές ότι στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα επίπεδα, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι για την αντιμετώπιση που έχει το Τριφύλλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στο Περιστέρι, αλλά συνολικά από τους φορείς του αθλήματος και όσους εμπλέκονται με το προϊόν.

Οπως τονίζουν πάντως, κι όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, δεν πρόκειται να παρατήσουν τη μάχη κατά του παρασκηνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με όποια μέσα έχουν θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Ηδη κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθούν συσκέψεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ του Αλαφούζου και των στενών συνεργατών του προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά άρθρα