Πέμπτη 19 / 3:Προσοχή στις υπερβολές, από τον Μάνο Μηκίδη

19 Μαρτίου 2015

Μέρα του Δια σήμερα (Τhursday=Thor’s day ,όπου Thor σκανδιναβική θεότητα αντίστοιχη του θεού Δια) μας ζητά επέκταση ,άνοιγμα των δραστηριοτήτων μας ,μας προτρέπει να απαιτήσουμε πράγματα..

Αυτό μπορούμε να το πετυχουμε εκμεταλλευόμενοι την δόνηση της ημέρας που εκφράζεται από τον αριθμό 3 (1+9+3+2+0+1+5=…=3) καθώς το 3 μας μιλά για ανάγκη έκφρασης , συνάντηση , επικοινωνία , δημιουργικότητα..

Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στην υπερβολή καθώς η επικοινωνία μας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε φλυαρία η’ κουτσομπολιό…

Χειριστείτε λοιπόν με ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη μέρα γιατί είναι πιθανό λογω υπερβολικής ''έκθεσης'' σας προς τους άλλους , να γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού , ενώ δεν αποκλείεται να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας και κρατείστε χαμηλούς τους τόνους καθώς το 19 έχει μια τάση επιβολής στους άλλους..

Το 19 είναι καρμικος αριθμός με…. ότι αυτό συνεπάγεται .Αυτός που είναι γεννημένος στις 19 σε προηγούμενη ενσάρκωση χρησιμοποίησε ιδιοτελώς την δύναμη, την πνευματική γνώση, το άτομο έδειξε απληστία και σκληρότητα προς τους άλλους και έτσι δημιουργήθηκε χρέος.

Η ζωή θα τον υποχρεώσει να ξαναρχίσει προς μια καινούργια κατεύθυνση, γιατί η ημερομηνία 19 είναι δυναμική για αναγέννηση για το καλύτερο ή το χειρότερο.

Ας έχουμε μια όμορφη , επικοινωνιακή ημέρα!!

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...