Ιβάνοβιτς: «Η καλύτερη ομάδα η Ρεάλ, αλλά πάμε για νίκη»

Την υπεροχή της Ρεάλ Μαδρίτης στον όμιλο παραδέχτηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αυριανής (20/3, 20:00) αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” αλλά και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισαν πως με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας οι “Πράσινοι” θα παλέψουν για τη νίκη.

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Αυτό είναι κανόνας. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας, αυτή είναι η αίσθησή μου παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Όμως η αναμέτρηση αυτή είναι σημαντική για μας. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε καλά πως η Ρεάλ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως επίσης ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι στα τρία τελευταία παιχνίδια, τα οποία χάσαμε. Για μας αποτελεί πρόκληση και κίνητρο να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας, για να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη».

Σχετικά άρθρα