Πρίντεζης: «Το 110% παρά τις απουσίες»

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα για την 11η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας φόργουορντ στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία, στάθηκε κυρίως στις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός, ωστόσο τόνισε πως τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους.

«Το πρώτο σημείο αντίδρασης το δείξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη έδρα. Την πραγματική αντίδραση πρέπει να την κάνουμε τώρα. Κάναμε μια ήττα που μας στοίχισε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς ακόμη και εάν δεν τον έχουμε. Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει η κακοδαιμονία, έχουμε μεγάλη ατυχία και με δύσκολους τραυματισμούς. Αλλά τι να κάνουμε; Όσοι είμαστε εδώ, πρέπει να δώσουμε το 110% για να νικήσουμε. Η Λαμποράλ είναι αθλητική ομάδα, ομάδα ρυθμού και παίζει γρήγορα και αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», ήταν τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη.

Σχετικά άρθρα