Λάσο: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των Ισπανών, Πάμπλο Λάσο, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα , τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα ενώ υπογράμμισε πως ομάδα του δεν πρέπει να αφήσει περιθώρια στους πράσινους για περιφερειακά σουτ.

«O πρώτος στόχος ήταν να προκριθούμε και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στους επόμενους. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε δυο νίκες και μένουν τέσσερις αγώνες για να το πετύχουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά, αλλά ταξιδεύουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό από το τρίποντο, γιατί έχουν παίκτες που εκτελούν με άνεση. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε καλοί αμυντικά και να το χρησιμοποιήσουμε ως βάση για να χτίσουμε πάνω της το υπόλοιπο παιχνίδι μας»,είπε αρχικά ο Λάσο.

Και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Στην περιφέρεια έχουν πληθώρα παικτών, όπως ο Διαμαντίδης που μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και καλούς σουτέρ, όπως οι Παππάς, Σλότερ, Μπλουμς και Γιάνκοβιτς. Στη ρακέτα έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκιστ, ο Φώτσης κι ο Μπατίστα».

Για τον κόσμο και το ΟΑΚΑ: «Στο γήπεδο τους παίζουν καλύτερα και δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να μην αποδιοργανωθούμε από αυτό και να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει λίγα πράγματα ακόμη, ώστε να προκριθεί. Είναι, όμως, μια τεράστια ομάδα της Ευρώπης και για να τιμήσουν την παράδοση του συλλόγου, πρέπει να κυνηγούν πάντα τις νίκες».

Σχετικά άρθρα