Φορτούνης: «Αξίζουμε τη διαφορά»

Ο Κώστας Φορτούνης σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα με το δεύτερο γκολ της ομάδας του και το πέμπτο δικό του στο πρωτάθλημα. 
 
Ο διεθνής μίλησε στη NOVA μετά το ματς:
 
«Ήμασταν σήμερα πάρα πολύ καλοί. Αξίζουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟ, είμαστε πρώτοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πετύχαμε, όλοι μαζί παίρνουμε τις νίκες, ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί συσπειρωμένοι σαν ομάδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη. 
 
Όταν παίζουμε σε  ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες μας περιμένουν. Να διασπάμε τις κλειστές άμυνες μας βοηθάει πολύ και το γήπεδό μας, που οι οπαδοί μας στηρίζουν πάντα και μας σπρώχνουν στη νίκη Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια περιμένουμε εμείς τον αντίπαλο και βγαίνουμε στην κόντρα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο, είτε παίζουμε στην Ευρώπη, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Είναι δύσκολα, αλλά  από την άλλη πιστεύω ότι όποιες ομάδες  παίζουν στο Καραϊσκάκη και παίζουν κλειστά κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα κουράζονται  και πιστεύω αυτό είναι υπέρ μας. Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και με ποιότητα και πιστεύω ότι μπορούμε να διασπάσουμε κάθε άμυνα.
 
Θέλουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα στη Ευρώπη, Φέτος φτάσαμε πολύ κοντά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν άτυχοι, Το καλό είναι και άλλες ομάδες να πάνε καλά στην Ευρώπη
 
Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, δεν το έβαλα κάτω. Είμαι ευχαριστημένος, είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνω.
 
Το εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικό, σίγουρα με ωφέλησε πάρα πολύ, Τα τρία χρόνια που αγωνίστηκα στη Γερμανία, είδα πολλά πράγματα, το να παίζεις στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικό Συνεχίζω τη δουλειά»
 
Ερωτηθείς για το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται, ο Φορτούνης δήλωσε:
 
«Προσπαθώ να παίζω καλά όπου με βάλει ο προπονητής. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις, όπου μου πει ο προπονητής θα παίζω».
 
Τέλος, αναφερόμενος στο ματς της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ουγγαρία ο 22χρονος μέσος επεσήμανε:
 
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, όλοι οι παίκτες να τα δώσουμε όλα και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σχετικά άρθρα