Χαμός στο Βερολίνο (vids)

Χαμός επικράτησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Άλμπα Βερολίνου με την Γαλατασαράι.
Η τύχη του παιχνιδιού ήταν αβέβαιη καθώς δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο τελικά ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση. Δεδομένο είναι πως με το βεβαρημένο ιστορικό των οπαδών του Τούρκικου συλλόγου η Γαλατά δύσκολα θα γλυτώσει την ποινή.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν από το Βερολίνο είναι με το σταγονόμετρο.
Πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι δύο ομάδες έκαναν την προθέρμανση τους, οπαδοί της Γαλατά επιτέθηκαν σε παίκτες της Άλμπα. Τους πέταξαν δύο καρέκλες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μπασκετμπολίστες των Γερμανών. Αμέσως επενέβη η αστυνομία και απο τις συμπλοκές τραυματίστηκαν κάποιοι φίλοι των Τούρκων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικοί οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Οι δύο ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια και ενώ ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 10:00.
Υπήρξαν σενάρια που έλεγαν ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί ωστόσο μετά από συσκέψεις των ανθρώπων της Ευρωλίγκας και της αστυνομίας οι δύο ομάδες βγήκαν στο παρκέ για προθέρμανση. Τελικώς ο αγώνας ξεκίνησε με την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων, με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 11. 
Το μόνο βέβαιο είναι πως η Γαλατασαράι την έχει πολύ άσχημα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οπαδοί της είχαν δολοφονήσει τον Μάρκο Ίβκοβιτς πριν το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην Πόλη.
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στην «O2 Arena»:

Σχετικά άρθρα