Ελεύθεροι οι Μιχαλολιάκος και Λαγός - Σπίτια τους με περιοριστικούς όρους

20 Μαρτίου 2015

Ακόμα και εντός της ημέρας αποφυλακίζονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προσωρινής κράτησης.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει σύμφωνα με το βούλευμα σε κατ’ οίκον περιορισμό και δεν θα μπορεί βγει από την χώρα, ωστόσο θα μπορεί να πηγαίνει στη Βουλή.
Ο Γιάννης Λαγός αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Στις 29 Μαρτίου λήγει το 18μηνο και για τον Χρήστο Παππά.

 

Τουρκική πυραυλάκατος παραβίασε για 3 ώρες τα εθνικά χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι

Στα εθνικά χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι μπήκε Τουρκικό πολεμικό πλοίο το πρωί της Παρασκευής.
Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ η Πυραυλάκατος TCG POYRAZ μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα στις 8:55 ανατολικά του Αγαθονησίου και παρέμεινε εκεί αγκυροβολημένη. Στη συνέχεια αφού κινήθηκε αρχικά δυτικά και στην συνέχεια νότια και ανατολικά βγήκε από τα εθνικά χωρικά ύδατα με κατεύθυνση νοτιοανατολικά μέχρι στις 11:50.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ όλη την ώρα το Τουρκικό πολεμικό ήταν υπό παρακολούθηση από μέσα του Πολεμικού Ναυτικού


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ