Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ ζητά αναβολή

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει, παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Παρά τις εργασίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και την τοποθέτηση νέου στρώματος χλοοτάπητα σε ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου, η κατάσταση του γηπέδου, είναι τραγική. Και υπάρχει άμεσος κίνδυνος, για την σωματική ακεραιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού, εφόσον γίνει το παιχνίδι. 
 
Αυτοψία στο γήπεδο, έκανε ο team manager του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης. Και το θέαμα, που αντίκρισε, τον πανικόβαλε, δικαιολογημένα. 
 
Συμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, στον πρώτο έλεγχο που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Τα μπαλώματα δεν έχουν δέσει, ξηλώνονται με το παραμικρό και αυτό προκαλεί σοβαρότατους κινδύνους για τραυματισμούς. Χωρίς υπερβολή, αυτό είναι πιο επικίνδυνο απ ότι τα  λιμνάζοντα νερά από την έντονη βροχόπτωση, για τα οποία αναβλήθηκε το μάτς Πανθρακικός-Ολυμπιακός. 
 
Οι παρεμβάσεις δεν είναι μικρές, είναι περίπου 1,5 στρέμμα σε μπαλώματα. Μάλιστα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τόνιζαν πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. 
 
Εφόσον τόσο η Λίγκα όσο και η εταιρία που έχει υπό την επίβλεψή της την συντήρηση του χλοοτάπητα επιμείνουν για τη διεξαγωγή του ματς, τότε ο επίσημος ΠΑΟΚ θα ζητήσει να εγγυηθούν γραπτώς για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την προστασία των παικτών από κάθε κίνδυνο. Αυτό θα γίνει στην αυριανή πρωινή σύσκεψη και αφού εξαντλήσει ο ΠΑΟΚ κάθε περιθώριο να μη γίνει το παιχνίδι. Αν γίνει το ματς θα πρέπει προηγουμένως η εταιρία και η Λίγκα να εγγυηθούν και δεσμευτούν εγγράφως ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη (με ότι αυτό συνεπάγεται σε ρήτρες) για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Σχετικά άρθρα