Ξαναγίνεται ομάδα διεθνών

Ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός εθεωρείτο η ομάδα των διεθνών. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο οι Πράσινοι δεν επιβεβαίωναν αυτή τη φήμη που τους συνοδεύει επί δεκαετίες. Φαίνεται όμως ότι το Τριφύλλι ξαναγίνεται πια ομάδα διεθνών ποδοσφαιριστών καθώς από το απόλυτο μηδέν έφτασε τους πέντε παίκτες σε εθνικές ομάδες ανδρών και άλλους εφτά σε αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κάτω των 21 ετών.

Στην Εθνική Ελλάδας ο Σέρχιο Μαρκαριάν κάλεσε για πρώτη φορά τον Τάσο Λαγό, ενώ θέση στην αποστολή ξαναβρήκε και ο Νίκος Καρέλης, ενώ στην Εθνική Σουηδίας επιστρέφει και ο Μάρκους Μπεργκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Σταθερές αξίες παραμένουν και οι… μουντιαλικοί Κροάτες Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ, οι οποίοι παραμένουν στις επιλογές για την Εθνική Κροατίας.

Από εκεί και πέρα στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας κλήθηκαν οι Χάρης Μαυρίας, Διαμαντής Χουχούμης, Χρήστος Δώνης και Σπύρος Ρισβάνης (δανεικός στον Πανιώνιο), στην Εθνική Νέων οι Κώστας Κότσαρης και Πασχάλης Στάικος, ενώ στην U 21 της Σουηδίας έχει κληθεί και ο Βαλμίρ Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα