Αξίζει το ρίσκο στη Σάλκε

265. ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΜΑΛΑΓΑ ΟΒΕΡ 1.75
Η Ράγιο ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που έχει την άνεση, ειδικά στο “Βαγέκας”, να φτιάχνει αρκετές φάσεις και να σκοράρει με άνεση. Ερχεται από τρία συνεχόμενα όβερ τα δύο εκ των οποίων είχαν σύνολο τερμάτων 4-6 και το ένα επτά! Και από τέσσερα στα έξι πιό πρόσφατα ματς που έδωσε την έδρα της. Ο καυτός Κάρλος Μπουένο σκοράρει ακατάπαυστα, έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν και είναι ο πρώτος Ισπανός στη σχετική λίστα μετά τους Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Μπάκα. Η Μάλαγα αναμένεται να έχει επιθετική φιλοσοφία και να χτυπήσει σε μια έδρα που ο απολογισμός για την γηπεδούχο είναι 5-1-7 άλλωστε στόχος της είναι η έκτη θέση της κατάταξης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
406. ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2.65
Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στην έδρα τους εκεί που βασίζονται για να πετύχουν το στόχο της κατάκτησης μιας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερ είναι άμεση αντίπαλος σε αυτό το σκοπό και προπορεύεται κατά τρείς πόντους μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Τώρα η Σάλκε που ήταν και πάλι πολύ καλή στο επιθετικό κομμάτι κόντρα στο πρόσφατο 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο, θα έχει το πάνω χέρι πρώτον διότι θα αγωνιστεί μπροστά στο ένθερμο κοινό της και δεύτερον επειδή οι φιλοξενούμενοι θα προέρχονται από κοπιαστική εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας είχε δύσκολο αγώνα στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο.
Οι γηπεδούχοι θα ασκήσουν μεγάλη πίεση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα δυσκολευτούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και στα 90 λεπτά.
 
302. ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ οβερ 1.60
Ούτε η παράδοση ήταν ικανό στοιχείο για να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών τη Μίλαν. Κρατούσε έως το 83′ τη νίκη στα χέρια της στο “Αρτέμιο Φράνκι” εκεί όπου ήταν αήττητη την τελευταία δεκαετία αλλά η Φιορεντίνα νίκησε τελικά με 2-1! Εάν θέλει να κυνηγήσει ,ε.χρι τέλους Ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να ξυπνήσει και καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει από το σημερινό ματς. Με αντίπαλο μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από επιθετική ατολμία την τρέχουσα περίοδο οι “ροσονέρι” έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Ακόμη και η προϊστορία είναι καταφανώς υπέρ τους με απολογισμό εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς στο “Σαν Σίρο”. Επειδή όμως η γηπεδούχος είναι αφερέγγυα ειδικά στην άμυνα και με το δεδομένο πως οι Σαρδηνοί παίζουν για την ζωή τους στην Σέριε Α περιμένω επιθετική προσέγγιση και απ’ τις δύο αντιπάλους.

Σχετικά άρθρα