Τα SOS της εβδομάδας, από 20 έως 26 Μαρτίου

21 Μαρτίου 2015
Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 13/3 έως 19/3
Το πιο σημαντικό δρώμενο του επταημέρου είναι βέβαια η Ηλιακή έκλειψη της Παρασκευής, η οποία γίνεται στις 29 και 27΄΄ των Ιχθύων, σχεδόν ταυτόχρονα με την Εαρινή Ισημερία.
Η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί τα... πάντα όλα που τελούν υπό την δικαιοδοσία του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, αφού επιπλέον συνοδεύεται από την επιρροή τόσο της Έριδας (η αστρική σε σύνοδο με τα Φώτα) όσο και του Ποσειδώνα (σε σύνοδο με τα Φώτα στην αστρική τους εκδοχή).
Από αυτήν την άποψη ένα από τα βασικά αιτήματα της συγκεκριμένης έκλειψης είναι η κάθαρση, σε όλα τα επίπεδα: Ηθικό, ψυχικό, κοινωνικό, πολιτικό και σωματικό κι εδώ βέβαια η ευχή είναι να μην την υποστείς ως αναγκαίο κακό αλλά να την επιλέξεις.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ήδη σημείωσα στο προηγούμενο «δελτίο SOS», αναμένεται να δρομολογήσει ένα τουλάχιστον σοβαρό θέμα στην Δημόσια Υγεία, είτε πρόκειται για επικίνδυνες καταστάσεις σε λειτουργούς και ιδρύματα που σχετίζονται με αυτήν (γιατρούς, νοσοκομεία κλπ), είτε για μια νέα επιθετική επιδημία.

Σε υψηλό κίνδυνο (εκρήξεις, διαρροές κλπ) μπορεί να βρεθούν και εργοστάσια ή βιομηχανίες κι εδώ βέβαια παράλληλα με τις ζημιές και την όλη αναστάτωση τίθενται και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αυξημένες οι πιθανότητες μιας σημαντικής στρατιωτικής εμπλοκής αλλά και ακραίων καταστάσεων στο στράτευμα. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνον για στρατιωτικές ασκήσεις, επιβάλλεται η μέγιστη προσοχή και η σχολαστική τήρηση των κανόνων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες.

Στον αντίποδα μπορεί να πιστοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό επίτευγμα ή να γίνει ένα μεγάλο εξοπλιστικό deal.

Μπορεί ακόμη να ζήσεις... εικόνες από το μέλλον κι εδώ αναφέρομαι κυρίως στην σχέση ανθρώπων και μηχανών, όπως έχει αποτυπωθεί σε πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας, με κεντρικό θέμα τα ρομπότ. Μόνο που όσο περνούν τα χρόνια αυτή η φαντασία έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην πραγματικότητα!

Όσον αφορά ειδικά στην Ελλάδα, εκτός από όλα τα παραπάνω, η έκλειψη «στοχεύει» άμεσα το πολιτικό σκηνικό. Εδώ το καλό σενάριο περιγράφει μια γενναία κάθαρση ή την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ικανού να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον, ενώ το κακό συνδέεται με επικίνδυνες συνωμοσίες ή ατυχή περιστατικά απώλειας προσώπων.
Επιπλέον, ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου της έκλειψης στον Καρκίνο και απέναντι από τον γενέθλιο Δία της χώρας, προμηνύει... ρευστότητα!

Επί προσωπικού, η έκλειψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες και Παρθένους, ιδιαίτερα αν έχουν γεννηθεί κοντά στις 24/2, 19/3, 27/9 και 22/9 αντίστοιχα. Ακόμη Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/5, 20/6, 27/11 και 21/12 αντίστοιχα.

Από τα υπόλοιπα ουράνια δρώμενα ξεχωρίζουν οι διαδοχικές όψεις της Αφροδίτης με τρεις από τους «μεγάλους» συνοδοιπόρους της (μετά την Τρίτη), κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει νέες προκλήσεις αλλά και προβληματισμούς τόσο στις σχέσεις, όσο και στα οικονομικά σου.

Ας δούμε όμως τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

 

Την Πέμπτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Άρη στην 21η μοίρα των Ιχθύων, επισημαίνοντας ένα μαχητικό, αγωνιστικό και περιπετειώδες διήμερο.

Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ. Σεξουαλική δύναμη.
SOS: Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες». Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ζυγούς.

 

Την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 5η μοίρα) «απαιτώντας» μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα.

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Επιβολή αναγκαίων όρων. Κάλυψη υποχρεώσεων. Επιτυχημένες εξετάσεις.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας, αδιέξοδο. Ατυχία. Μια σκληρή δοκιμασία. Μια αποτυχημένη αγορά ή επένδυση. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και Αιγόκερους.

 

Το Σάββατο γίνεται με ακρίβεια η σύνοδος του Άρη με την Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού. Η όψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συνοδεύει την Ηλιακή έκλειψη και οι επιπτώσεις της εκτείνονται χρονικά μέχρι τις 19 Απριλίου τουλάχιστον.

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων. Στρατιωτικές ασκήσεις. Εξοπλιστικά προγράμματα.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση. Εργατικό ατύχημα. Καταστροφή μιας παραγωγικής μονάδας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3.


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/71650-ta-sos-tis-evdomados-apo-20-eos-26-martioy#ixzz3V0zX6sOZ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ