Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Αγάπη δεν είναι να κοιτάζει ο ένας τον άλλον αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση

21 Μαρτίου 2015

Σήμερα ξεκινάει η Εαρινή Ισημερία και μέχρι και το Θερινό Ηλιοστάσιο οι πλανητικές επιρροές θα παραμείνουν ενεργές. Το μήνυμα είναι πολύ δυνατό γιατί εκτός από τον Ήλιο που μπαίνει στον Κριό είναι και η Σελήνη εκεί σηματοδοτώντας μεγάλες αλλαγές και όλων των ειδών τις ανανεώσεις για να βαδίσουμε πλέον σε μια καινούργια πραγματικότητα η οποία δεν θα είναι εύκολη αλλά θα έχει μεγάλη διαφάνεια, αλήθεια, πρωτοπορία μαζί με ενέργεια που θα φέρει το φως στο τούνελ που όλοι επιδιώκουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προοπτική του να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό αλλά περισσότερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου θα σε απογειώσει. Ο λόγος είναι ότι είσαι σχεδόν μέσα στο κέντρο σου και νιώθεις τις αναζωογονητικές δυνάμεις να σε κυκλώνουν από παντού. Με την φόρα που θα πάρεις, θα διώξεις κάθε τι που σου προκαλεί άγχος και ζόρι αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις τις ανάλογες επιπτώσεις.
Ερωτικά: Όσο συγκεντρωμένος/η είσαι πάνω σε ένα άτομο τόσο μπορεί να γίνεις πιεστικός/η ώστε να περάσει το δικό σου γιατί το πάθος σου μπορεί να σε κάψει. Ίσως να μηδενίσεις κάποιες αποστάσεις αλλά με ένα τρόπο πολύ δυναμικό που δεν θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δώσεις μια και να σπάσεις όλες τις δεσμεύσεις που σε περιορίζουν αλλά να προσέξεις μήπως, πάνω σε αυτή την παρόρμηση, κάνεις υπερβολές και χάσεις μια καλή δουλειά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν χαρίζεσαι πλέον σε κανένα αλλά δεν θέλεις να δείξεις τις αντιδράσεις γι' αυτό επαναστατείς βουβά γιατί δεν επιθυμείς να χαλάσεις τις σταθερές σου και από την άλλη δεν αντέχεις να ακολουθείς τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Περνάς μια κρίση εφ' όλης της ύλης με τον Ζυγό γιατί δεν θέλεις να χάσεις κάποιες σταθερές αξίες που έχουν ήδη δημιουργηθεί μαζί του. Το ότι διαφωνείς όμως στον τρόπο που χειρίζεται την σχέση σας είναι η πρόφαση για να τα χαλάσεις όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να καταλάβεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις και να δείξεις ότι η γνώμη σου θέλεις να μετράει, ακόμα και αν δεν παίζεις πρωτεύοντα ρόλο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις εξελίξεις και κάτι σε σπρώχνει να μην χάνεσαι από εδώ και από εκεί, σε σκέψεις και λόγια. Το να συντηρείς μια κατάσταση σου είναι αρκετά δύσκολο γιατί πιστεύεις ότι χρειάζεσαι πολλά προσόντα και πάνω από όλα να κρατάς ένα μόνιμο ενδιαφέρον για ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Από εκεί που λυπόσουν τον εαυτό σου και δεν ήξερες πώς να συμπεριφερθείς μέσα στην σχέση σου, τώρα έχεις ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σου γιατί βγαίνει από μέσα σου και δεν υποχωρείς αλλά ούτε και προσπαθείς να είσαι τόσο διπλωμάτης όπως παλιά. Ίσως να μην σε νοιάζει κιόλας.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς τις εξετάσεις σου και αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα γιατί δεν είναι τόσο εύκολες αφού θα πρέπει να δείξεις τις δυνατότητές σου και θα το κάνεις πολύ γρήγορα και δυναμικά.

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις ακόμα και τα πιο δύσκολα γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και πάνω από όλα να κάνεις μια κίνηση που θα σε βγάλει μπροστά αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολα. Αντίθετα, θα πρέπει να πατήσεις πόδι σε πολλές καταστάσεις αλλά θα το αντέξεις.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί απότομη, αγενής και ιδιότροπη αλλά εσύ ίσως να μην το βλέπεις αυτό γιατί είσαι μέσα σε μια κατάσταση που σε φορτίζει πάρα πολύ. Να προσέξεις με τον Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα το κάνεις γιατί δεν θέλεις να σε αμφισβητήσουν ότι τα καταφέρνεις κι ας χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου για να ανοίξεις νέους δρόμους.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις σαν να κάνεις μια νέα αρχή και αυτό είναι το δώρο σου στον εαυτό σου. Θα γίνεις αρκετά κοινωνικός/η αν και για κάποιους λόγους σκοπιμότητας που δεν είναι απόλυτα του χαρακτήρα σου, αλλά πιστεύεις ότι έτσι πρέπει για να ανοίξει ο κύκλος σου.
Ερωτικά: Σου αρέσει να διαφέρεις και να είσαι εσύ το επίκεντρο. Η ενίσχυση που θα έχεις από έναν Κριό θα σε συγκινήσει γιατί θα δεις ότι κάπου μοιάζετε και ότι ο τρόπος που ανταποκρίνεται απέναντί σου είναι αυτός που σε γεμίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διαφορετική άποψη πλέον για τα πράγματα και προσπαθείς να την δείξεις σε όσους συνεργάζεσαι. Δεν είναι εύκολο αν δεν παίζεις εσύ το παιχνίδι γιατί δεν σου αρέσει να τρέχεις πίσω από κάποιους και να περιμένεις να κινήσουν τα νήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλών ειδών δουλειές και δεν μπορείς να αφήσεις καμία γιατί όλες τελικά καταλήγουν στην ίδια κατεύθυνση: να ξεφύγεις από τα ίδια και να μην έχεις καθόλου εξαρτήσεις ακόμα και από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οτιδήποτε είναι πάντως τοξικό θέλεις να το πετάξεις και καλά θα κάνεις.
Ερωτικά: Ίσως να έχεις παράλογες απαιτήσεις και να θέλεις την ελευθερία σου. Για αυτό θα αναζητήσεις μια προσωπική σφραγίδα που θα την αποκτήσεις μέσα από πάτημα ποδιού και υπερβολές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μην σε αναγνωρίζουν οι συνεργάτες σου γιατί όλα είναι για αυτούς πρωτόγνωρα και κυρίως η συμπεριφορά σου, αφού, πλέον, αυτό που θέλεις, θα το ζητάς με πάθος και αν δεν το έχεις στην ώρα του ή όπως που το έχεις ζητήσει θα βάζεις ακόμα και τις φωνές.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/71699-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-3#ixzz3V10tePpG


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....