ΠΑΟΚ: «Ελάτε να σηκώσουμε την κούπα»

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ καλείς τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με την Ορεστιάδα όπου θα γίνει και η παρουσίαση του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών.

Η ανακοίνωση:

«Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα για το νταμπλ, κατακτώντας το κύπελλο στην Σύρο. Αυτή την Κυριακή, στις 18:00 στο PAOK Sports Arena, η ομάδα μας θα σηκώσει στο. σπίτι της το τρόπαιο. Παρουσία όλων των συντελεστών της μεγάλης επιτυχίας, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, θα απονείμει το βαρύτιμο τρόπαιο στον Γιάννη Καλμαζίδη και στα «παιδιά» του.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και φυσικά να στηρίξουμε την ομάδα μας στον αγώνα με την Ορεστιάδα. Γιατί την Κυριακή έχουμε γιορτή αλλά έχουμε και αγώνα.

Μετά και το τέλος του αγώνα οι μικροί φίλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα αστέρια μας.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι την ίδια μέρα και πριν από την έναρξη του αγώνα θα τεθούν σε διάθεση τα συλλεκτικά T-shirt με αποτυπωμένο τον τίτλο του Κυπελλούχο Ελλάδας.

Επίσης, και έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται στο PAOK Sports Arena. Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 20 ευρώ και θα ισχύει για όλους τους αγώνες μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος (με τα play off) όπου όλοι ευχόμαστε ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!

Φίλαθλε της ομάδας μας ,σε περιμένουμε την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 18:00 στο PAOK Sprorts Arena για να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φιλάθλους του να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 17:45 για το τελετουργικό της απονομής».

Σχετικά άρθρα