«Τρένο» για τίτλο

Τρίτο στη σειρά παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη μέσα σε μία εβδομάδα, το σημερινό (17.15, NOVA, pamesports.gr) εναντίον της Κέρκυρας, με τους ερυθρόλευκους έτοιμους για ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και με στόχο την τέταρτη νίκη τους μέσα σε 12 μέρες μετά από αυτές κόντρα σε ΑΕΚ, Ξάνθη και Αστέρα. 
 
Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει για το τρίποντο απέναντι στην φορμαρισμένη και επικίνδυνη αντίπαλό του, έτσι ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα των έξι βαθμών από τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι πράσινοι περάσουν λίγο αργότερα από την έδρα της Βέροιας. Ή αλλιώς να το διευρύνει. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μανιάτη, Ντουρμάζ, Μέγιερι και στον ανέτοιμο Φουστέρ. Ο Πορτογάλος που λέει συνεχώς ότι σε αυτή τη φάση μετρούν οι νίκες περισσότερο από το θέαμα, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Ομάρ, Εντινγκά και Φορτούνη να διεκδικούν θέση βασικού.
 
Μια πιθανή 11άδα είναι με Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Σιόβα, Μποτία, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Φορτούνη και Χάρα. Διαθέσιμοι είναι οι Γιαννιώτης, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Κασάμι, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες. 
 
Σε πέντε ματς κόντρα στην Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα (το 0-1 της περιόδου 2011-12 με το γκολ του Ιωάννου). 
 
Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν σήμερα αρκετό κόσμο στο γήπεδο, με τα εισιτήρια να διατίθενται από το πρωί στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. 

Σχετικά άρθρα