Αντιπαράθεση Κατρούγκαλου με τον συντάκτη του δημοσιεύματος: Λειτουργεί βάσει συμβολαίου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

22 Μαρτίου 2015

Τη θέση του ότι δεν υπέγραψε κανένα συμφωνητικό μετά από την εκλογή του τόνισε σε σημερινή του συνέντευξη ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε σκληρή αντιπαράθεση με τον συντάκτη του δημοσιεύματος και διευθυντή του Βήμα FM, Βασίλη Χιώτη.Ολα αυτά μετά από το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», ότι ο κ. Κατρούγκαλος υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, με δικηγορική προμήθεια 12%.

Ο υπουργός, που επανέλαβε τα επιχειρήματα που ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο, αποκάλεσε «ψεύτη και συκοφάντη» τον Βασίλη Χιώτη.

Ο κ.Χιώτης επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
«Το σκάνδαλο έχει επιβεβαιωθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τρέξατε να κατοχυρώσετε τα λεφτά όταν γίνατε υπουργός. Εγώ λέω όλατα ψέματα, αλλά στην πορεία θα δούμε ποιος τα λέει. Έχετε κάνει τσιφλίκι σας το υπουργείο.»

Ο κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε τον κ. Χιώτη ότι δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά «βάσει εντολών και συμβολαίου με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ». Ακόμη, ο πρώτος δεσμεύθηκε ότι θα αναρτήσει όλα τα στοιχεία για το θέμα στο facebook.

koutipandoras


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...