Φεστιβάλ τέχνης - Υποδεχόμαστε το μέλλον στη Στέγη!

22 Μαρτίου 2015

Με ένα διήμερο φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών με τίτλο Hello Future!, καλωσορίζουμε το μέλλον στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στις 21 και 22 Μαρτίου. Νέοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με σπουδές στις κορυφαίες σχολές εφαρμοσμένων τεχνών, που θα διαμορφώσουν το οπτικό περιβάλλον του μέλλοντος, θα βρίσκονται για δύο μέρες στη Στέγη.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν τα sketchbooks των καλλιτεχνών και να δουν πρώτοι τις πιο ανατρεπτικές τάσεις στο design, τη φωτογραφία, το animation, τις εικαστικές τέχνες, το σχέδιο μόδας και τη γραφιστική, από τους καλλιτέχνες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Τα sketchbooks θα είναι προσβάσιμα στο κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, αλλά και μετά τη λήξη του, κατά τις ώρες λειτουργίας της Στέγης.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τυπώσετε τη δική σας τσάντα, να ανταλλάξετε τα αντικείμενά σας, να ζωγραφίσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας κατασκευές, για δύο μέρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Workshop με Live Screen-Printing, Animation, Ζωγραφική και Paper Projects, αλλά και ανταλλαγή αντικειμένων και συμβουλευτική καριέρας.

Πληροφορίες: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, 21 και 22 Μαρτίου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ