Σλότερ: «Τέλειο παράδειγμα ομάδας με Ρεάλ»!

Ο Έι Τζέι Σλότερ στο μπλογκ του στην ισοστελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει της αυριανής (23/3, 17:00) συνάντησης του Παναθηναϊκού με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ, αποθεώνει τον Νίκο Παππά για την εμφάνιση του κόντρα στην Ρεάλ, τους φίλους των «πρασίνων», χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην «Βασίλισσα» σαν τέλειο παράδειγμα ομάδας και διαπιστώνει ότι ο «εξάστερος» βρίσκεται στο σωστό δρόμο:
«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ
Ήταν- κι εξακολουθεί να είναι- μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Πολλά πράγματα συνέβησαν και είμαι βέβαιος ότι θα τα αναφέρω όλα.
Πρώτα απ΄όλα πρέπει να συγχαρώ τον Τζέιμς για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Είμαι βέβαιος ότι ο Τζέιμς είναι περήφανος για τον εαυτό του γιατί η ομάδα τίμησε την σκληρή δουλειά του κι επίσης γιατί είναι τόσο αγαπητός στους οπαδούς. Αυτά είναι που θέλει ο κάθε παίκτης.
Εν συνεχεία θα αναφερθώ στον αγώνα εναντίον της Ρεάλ. Ήταν υπέροχο συναίσθημα να ζεις αυτή την κατάσταση με τους οπαδούς μας να… τρελαίνονται και να μας βοηθούν. Ηταν φανταστική η ατμόσφαιρα και μας έδωσε την ώθηση να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας.
Επίσης ήταν υπέροχο να βλέπω τον Νίκο Παππά σε ένα τόσο εξαιρετικό επιθετικό παχνίδι. Ο Νίκος έχει σπάνιο επιθετικό ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον Ντε Μάρκους επίσης γιατί ήταν ο ηγέτης μας όταν ο «στρατηγός Διαμαντίδης» βρισκόταν στον πάγκο.
Όμως, πιστέψτε με, σ αυτό τον αγώνα όλοι έδωσαν την καρδιά τους στο γήπεδο. Ήμασταν το τέλειο παράδειγμα της ΟΜΑΔΑΣ. Και μπορούσες να το διαπιστώσεις αυτό με τον Λευτέρη, τον μόνο που δεν αγωνίστηκε. Βρισκόταν στον πάγκο αλλά έκανε τα πάντα για να μας στηρίξει. Αυτός είναι ο ορισμός της ομάδας. Ο Λευτέρης θα πάρει τις ευκαιρίες του, είναι μεγάλο ταλέντο.
Για μένα τώρα… Διάβασα ότι όλοι έγραψαν για την άμυνά μου. Παίρνω λοιπόν την πρόκληση να γράψω ότι κάθε παίκτης πρέπει να είναι πολύτιμος για την ομάδα και να κάνει ό,τι ζητά ο κόουτς. Όλοι με ξέρουν σαν σκόρερ ή σαν σουτέρ αλλά πιστέψτε με: Η απόλυτη ευτυχία είναι να είσαι μέρος μιας ομάδας που νικά από το να πετυχαινεις 30-35-40 πόντους. Μετά από κάθε αγώνα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος για τον εαυτό σου, ότι ακολούθησες τις εντολές του προπονητή και ότι έκανες τα πάντα ώστε να βοηθήσεις την ομάδα σου να νικήσει.
Είμαστε στο σωστό δρόμο… Τώρα οφείλουμε να φανούμε σοβαροί και να παίξουμε καλά εναντίον του Κόροιβου. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι καλοί κι αν προσέξεις τους αγώνες τους παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζουν το σεβασμό μας.
Επίσης θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση γιατί πριν τον αγώνα με τον Κόροιβο θα διοργανώσουν μια τελετή με παιδιά ενάντια στον ρατσισμό και στην ενδοσχολική βία. Πρέπει όλοι να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιες άσχημες καταστάσεις κι επίσης είναι υποχρέωσή μας να παλεύουμε για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων.
Θα μου επιτρέψετε να κλείσω με κάτι προσωπικό…
Ένας αγαπημένος οικογενειακός φίλος πέθανε πριν δύο μέρες. Ήταν, αληθινά, ένας καλός φίλος, προπονητής και άνθρωπος. Αγαπούσε το μπάσκετ και διαρκώς ακολουθούσε ό,τι έκανε στα γήπεδα μέχρι τις ημέρες μου στο high school… Θα λείψει σε όλους μας. RIP Curtis Sanders Sr.c»

Σχετικά άρθρα