Άμεσα δουλειά ενόψει play offs

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει κι έτσι άπαντες στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους τη χθεσινή “βαριά” ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” επέστρεψαν την Κυριακή στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα δουλειά με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας ενόψει και του μίνι πρωταθλήματος των play offs.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ξεκίνησε – με όσους δεν αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή – τον εσωτερικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών προκειμένου να γίνει η σωστή προσαρμογή στο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί το προσεχές διάστημα. Από τη διαδικασία αυτή θα περάσουν όλοι οι παίκτες του “Δικεφάλου”.

Μετά από την προθέρμανση ο Γιώργος Γεωργιάδης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο ενώ όσοι αγωνίστηκαν βασικοί χθες ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης. Απόντες ήταν οι Νομπόα και Μακ, οι οποίοι αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες του ενώ από την Δευτέρα το ίδιο θα συμβεί και με τους Κάτσε, Ρατς και Αθανασιάδη ενώ στις εθνικές Ελπίδων και Νέων έχουν κληθεί και οι Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και ο Ράζβαν Ρατς θεραπεία. Ο Ρικάρντο Κόστα έχει πάρει πρόγραμμα θεραπείας και βρίσκεται στην Πορτογαλία, αφού είχε κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολουθεί αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Σχετικά άρθρα