Κοτόπουλο με λαχανικά, άνηθο και μουστάρδα!

23 Μαρτίου 2015
Υλικά
  • 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 3 πράσινες πιπεριές κέρατο
  • 3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 καρότα
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1 κρεμμύδι
  • 150 γρ. μανιτάρια
  • 1/2 ματσάκι άνηθος
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 4 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

 Κόβουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια. Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα) ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά, και σιγά-σιγά όλα τα λαχανικά. Μόλις μαραθούν αρκετά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον άνηθο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.



http://www.gastronomos.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ