Ιβάνοβιτς: «Δεν θέλω να είμαι αρνητικός…»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κόροιβου Αμαλιάδας στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

«Να συγχαρώ τον αντίπαλο γιατί διαβάζει καλά τον αντίπαλο και προετοιμάζεται πολύ καλά. Εμείς τώρα έχουμε μπροστά μας μία σειρά αποφασιστικών αναμετρήσεων. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός γι’ αυτό δεν θα αναλύσω αυτό το ματς. Θέλω να κοιτάω μπροστά και να σκέφτομαι τα ματς που έρχονται. Ότι καλύτερο για τον Κόροιβο», τόνισε ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου πήραμε τη διαφορά και μπορέσαμε να πάρουμε και εμείς χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μας».

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε τέτοιες ενέργειες. Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα