Χέρστον: «Κρίσιμος αγώνα 4αδας με Άρη»

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και αν θέλει να βρεθεί στην τετράδα θα πρέπει να πάρει τη νίκη.
Ο Μαλίκ Χέρστον μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» εξήγησε τη σημασία αυτού του αγώνα ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους οπαδούς της Ένωσης.
Αναλυτικά:
Για τη σημασία του ματς τον Άρη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να κρίνει την τετράδα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας».
Για την παρουσία του κόσμου: «Ο αγώνας με τον Άρη είναι εξαιρετικής σημασίας για μας. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει μαζικά. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα σταθούν δίπλα μας. Τους λατρεύω. Θα ήταν υπέροχο να γεμίσει το ΟΑΚΑ γι’ αυτό το ματς».
Για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Ο Κολοσσός έπαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε για τρεις περιόδους, αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε. Είναι ευχάριστο ότι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Μιλόσεβιτς, ο Ντελινινκάιτις και ο Σαρικόπουλος βοήθησαν πολύ. Έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη».
Για την απόδοσή του στη Ρόδο: «Απλά έπραξα το αυτονόητο, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη νίκη. Το ίδιο προσπαθώ πάντα. Όπως σε κάθε ματς έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής. Από ένα σημείο και μετά βρέθηκα σε καλή μέρα και συνέβαλα κι εγώ στη νίκη».

Σχετικά άρθρα