Ντομάτες à la Provençale

24 Μαρτίου 2015

Συστατικά:

6 σφιχτές ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδο
2 κλαδάκια θυμάρι
2 κλαδάκια δεντρολίβανο
1 κ.σ. τριμμένο κολίανδρο
2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
3 κ.σ.  ελαιόλαδο
4 μεγάλες κ.σ. βούτυρο
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Προθερμένουμε το φούρνο στους 160°C. 

1. 
Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Ψιλοκόβουμε τοσκόρδο και το ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά, τον κορίανδροτο θυμάρι και τοδεντρολίβανο.

2. Καλύπτουμε τις ντομάτες με το παραπάνω μείγμα και από πάνω βάζουμε από λίγο βούτυρο σε κάθε μία.

3. Τοποθετούμε τις ντομάτες σε πυρέξ και τις ψήνουμε για 45 λεπτά.


http://www.gourmed.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...