Νεϊμάρ: «Όλα νόμιμα στη μεταγραφή μου…»

Ο Νεϊμάρ πήρε θέση και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία άνθρωποι που ενεπλάκησαν στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα από την Σάντος αντιμετωπίζουν πλέον ποινικές διώξεις!!!
Ο διεθνής επιθετικός τόνισε, για ακόμη μια φορά, πως όλες οι διαδικασίες που έγιναν εκείνη την εποχή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν απόλυτα νόμιμες.
Να θυμίσουμε πως για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα υπάρχει έρευνα και από τις αρχές της Ισπανίας, για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε φοροδιαφυγή, αλλά και άλλες παρατυπίες…
Αναλυτικά, η δήλωση του Νεϊμάρ αναφέρει:
«Κάποια Μέσα της Βραζιλίας τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως είτε για μέλη είτε για εταιρία, που σχετίζονται με εμένα, κινήθηκαν δικαστικές διαδικασίες. Αυτό δείχνει μια παντελή έλλειψη γνώσης.
Η λεγόμενη “υπόθεση Neymar”, που άνοιξε στην Ισπανία ώστε να ερευνήσει την υπογραφή μου στην Μπαρτσελόνα, ποτέ δεν μας έχει ενοχλήσει δικαστικά.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία σέβονταν πάντα τους νόμους της Βραζιλίας και της Ισπανίας και έκαναν τα πάντα στο θεσμικό πλαίσιο της FIFA.
Είμαστε βέβαιοι πως οι προσπάθειες που έγιναν ώστε να παίξω τελικά στην Μπαρτσελόνα, έγιναν τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, από τους καλύτερους δικηγόρους, που ποτέ δεν προσπάθησαν να παραβιάσουν τους νόμους».

Σχετικά άρθρα