Η Ρωσίδα καλλονή δημοσιογράφος που θέλει τον Βαρουφάκη στην εκπομπή της

25 Μαρτίου 2015

Το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών εξέφρασε η Εριν Αντε, η σέξι παρουσιάστρια της εκπομπής «Boom Bust» του Russia Today, η οποία στην σημερινή της εκπομπή τον προσκάλεσε για να παρευρεθεί εκεί.

«Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι είναι "υπερβολικά πολιτικός"» παρατηρεί η όμορφη παρουσιάστρια και σημειώνει πως «έχει εκνευρίσει πολλούς με τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχει κάνει και μερικά ανόητα λάθη που τον αποσπούν από το καλό που θέλει να κάνει».

Η Εριν, αφού πρώτα του έπλεξε το εγκώμιο, δήλωσε πόσο πολύ θαυμάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη, και τον προσκαλεί στην εκπομπή της να ξεκαθαρίσει όλες τις ασάφειες και να προχωρήσει στην «προοδευτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στον κ. Βαρουφάκη είπε  «πολιτικός δεν είσαι, και σ' ευχαριστούμε γι' αυτό» ενώ για το τέλος άφησε μια… αποκάλυψη.  Ο Γιάνης Βαρουφάκης, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, της είχε δώσει συνέντευξη, και όταν τον ρώτησε γιατί δεν θέλει να γίνει πολιτικός, της είχε απαντήσει: «Αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, παρακαλώ, πυροβολήστε με»! 

koutipandoras

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ