Διαδυκτιακός τσακωμός για την παρέλαση Δούρου- Παπαδημούλη

25 Μαρτίου 2015

Διαδικτυακός «καυγάς» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ξέσπασε μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και τις περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Ο κ. Παπαδήμουλης στον λογαριασμό του στο twitter «ανέβασε» μήνυμα στο οποίο σημείωνε: «Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ"».

Στον κ. Παπαδημούλη απάντησε άμεσα η Ρένα Δούρου, πάλι μέσω του twitter και μάλιστα με αιχμές για «αυτοπροβολή»: «Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή... », ήταν το μήνυμα της κ. Δούρου.

Η απάντηση αυτή προκάλεσε και νέο μήνυμα του κ. Παπαδημούλη ο οποίος σημείωσε: «Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί "προσωπικού". Λυπάμαι πολύ... ».

Και κάπου εδώ ο διαδικτυακός «καυγάς» των δύο εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έλαβε τέλος. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...