Διαδυκτιακός τσακωμός για την παρέλαση Δούρου- Παπαδημούλη

25 Μαρτίου 2015

Διαδικτυακός «καυγάς» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ξέσπασε μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και τις περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Ο κ. Παπαδήμουλης στον λογαριασμό του στο twitter «ανέβασε» μήνυμα στο οποίο σημείωνε: «Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ"».

Στον κ. Παπαδημούλη απάντησε άμεσα η Ρένα Δούρου, πάλι μέσω του twitter και μάλιστα με αιχμές για «αυτοπροβολή»: «Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή... », ήταν το μήνυμα της κ. Δούρου.

Η απάντηση αυτή προκάλεσε και νέο μήνυμα του κ. Παπαδημούλη ο οποίος σημείωσε: «Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί "προσωπικού". Λυπάμαι πολύ... ».

Και κάπου εδώ ο διαδικτυακός «καυγάς» των δύο εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έλαβε τέλος. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ