Κασάμι: «Έκανα μέρες να κοιμηθώ μετά τη Λεωφόρο»

Μεγάλη συνέντευξη στην Ελβετία έδωσε ο Παίτίμ Κασάμι και μίλησε ξανά για τα επεισόδια στη Λεωφόρο κάνοντας λόγο για τρομακτική εμπειρία.
Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Le matin»:
Για τα επεισόδια στη Λεωφόρο: «Ήταν μια τραυματική εμπειρία, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό που έζησα στο ματς με τον Παναθηναίκό. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μέρες μετά από αυτό. Στην Αθήνα ο κόσμος μου έλεγε ότι αυτά μπορεί να συμβούν σε ένα ντέρμπι, αλλά ξεχνούν ότι είμαι μόλις 22 ετών. Ευτυχώς είχα την υποστήριξη της οικογένειάς μου αλλά και του ατζέντη μου. Ο Μίνο Ραϊόλα ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να με βοηθήσει να συνέλθω».
Για το στόχο του νταμπλ: «Είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε. Εχουμε προβάδισμα έξι βαθμών από τον Παναθηναϊκό και στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα παίξουμε με ομάδα Β Εθνικής».
Για τον Ραϊόλα: «Τον γνώρισα όταν έφτασα στο Παλέρμο. Πριν από αυτό συνεργαζόμουν με λάθος ατζέντηδες που με τους λάθους χειρισμούς τους προκάλεσαν πρόβλημα στην καριέρα μου και έχασα την ευκαιρία να παίξω σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Λάτσιο».
Για τον Ολυμπιακό, τον Μίτσελ και τον Αμπιντάλ: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018, σίγουρα είναι στόχος μου να παίξω σε ένα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συνεργάστηκα εδώ με δύο μεγάλες προσωπικότητες. Τον Μίτσελ που έγραψε ιστορία με την Ρεάλ και θα γίνει ένας εξίσου μεγάλος προπονητής και τον Αμπιντάλ με τον οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω καλά και να μάθω τον τρόπο που πολέμησε τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Πολλές φορές στις αποστολές μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Στον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκόραρα εναντίον της Γιουβέντους, έκανα τρεις ασίστ στη φάση των ομίλων, αλλά δυστυχώς αποκλειστήκαμε λόγω της ήττας στο Μάλμε. Συνειδητοποίησα πόσα μπορεί να δώσει αυτή η διοργάνωση σε κάθε παίκτη. Όταν παίζεις με την Γιουβέντους ή την Ατλέτικο, δοκιμάζεις τα όριά σου».
Για τον αποκλεισμό του από το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα, δεν ήθελα να χάσω αυτό το Μουντιάλ. Στη Φούλαμ αλλάξαμε εκείνη τη σεζόν τρεις προπονητές και στο τέλος ήρθε ο Μάγκατ που κατέστρεψε την ομάδα. Αν υπήρχε ένα μεγάλο θύμα του Μάγκατ ήμουν εγώ. Λίγο πριν την επιλογή της 23αδας, ο Χίτσφελντ μου είπε ότι δεν θα είμαι στην αποστολή, αλλά να ήμουν έτοιμος εάν τραυματιζόταν κάποιος παίκτης. Ποτέ όμως δεν μου εξήγησε γιατί δεν με κάλεσε. Έχω να δώσω πολλά στο μέλλον στην Εθνική Ελβετίας».

Σχετικά άρθρα