Μια διαφορετική Κρεμ Μπρουλέ με….τζίντζερ

<div class="body">
<div class="field field-name-body field-type-text-with-summary field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>Η Κρεμ μπρουλέ είναι από τις πιο νόστιμες κρέμες της γαλλικής κουζίνας και σήμερα σας παρουσιάζουμε την εκδοχή της με τζίντζερ.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="make-recipe">
<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>6 κρόκους αυγού<br />2 ολόκληρα αυγά<br />400 ml γάλα<br />700 ml. κρέμα γάλακτος<br />30 γρ. τζίντζερ καθαρισμένη<br />60 γρ. ζάχαρη άχνη<br />ελάχιστο αλάτι<br /><br />κρυσταλλική  ζάχαρη για το κάψιμο</p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά την κρέμα γάλακτος με το γάλα και το τζίντζερ μέχρι το σημείο βρασμού. Βγάζουμε από την φωτιά, σκεπάζουμε κι αφήνουμε να αρωματιστεί για 20 λεπτά.<br />Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. <br />Ξαναζεσταίνουμε την κρέμα, αφαιρούμε την τζίντζερ και την ανακατεύουμε με το μείγμα των αυγών. <br />Μοιράζουμε σε ατομικά πυρίμαχα μπολάκια κι αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει στο ψυγείο, τουλάχιστον για μία ώρα.<br />Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς.<br />Ψήνουμε για μία ώρα περίπου μέχρι να πήξουν. Όταν τις βγάλουμε θα πρέπει να τρεμοπαίζουν καθώς τις κουνάμε.<br />Αφήνουμε να κρυώσουν  και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ ή για τουλάχιστον 6 ώρες.<br />Την στιγμή του σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε την ζάχαρη από πάνω μέχρι να καλυφτεί όλη η επιφάνεια.<br />Καίμε την επιφάνεια με το φλόγιστρο.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα