«Φιλική» δυάδα

Ημέρα φιλικών αναμετρήσεων και όχι μόνο η αποψινή (υπάρχουν και τα παιχνίδια των U19 με τις οποίες δεν ασχολούμαστε). Στο κουπόνι έχει συμπεριληφθεί και το ματς της Ρίβερ με τη Σεβίλλη. Εχει ανεπίσημο χαρακτήρα το παιχνίδι, είναι κάτι αντίστοιχο με το Διηπειρωτικό, απλά εδώ παίρνουν μέρος οι κάτοχοι των Σουνταμερικάνα και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. Στο γήπεδο της Ρίβερ «Μομουμεντάλ» θα διεξαχθεί ο αγώνας, αμφότερες κατεβαίνουν με αρκετές απουσίες και δεν βγαίνει άκρη.

136 ΙΡΑΝ – ΧΙΛΗ OVER 2 1,60 (Bet365)
Το over 2 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε περίπτωση που σημειωθούν τρία γκολ στο παιχνίδι, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω εάν μπουν δύο και οδηγούμαστε στον κουβά εάν έχουμε «0-1 γκολ». Φιλική αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στην Αυστρία. Σε κακή κατάσταση το Ιράν λόγω εσωτερικών προβλημάτων και με τον τεχνικό του Κεϊρός να βρίσκεται στην πόρτα της… εξόδου. Πλήρη αποστολή για τη Χιλή, καθώς ακολουθεί το μεγάλο φιλικό με τη Βραζιλία. Αναμένεται τώρα να κάνει αλλαγές, γι’ αυτό και επιλέγουμε το «συντηρητικό» over 2, καθώς είναι πιθανό να βάλει δύο γκολ γρήγορα και να ρίξει τον ρυθμό της στη συνέχεια. Η διαφορά δυναμικότητας, πάντως, είναι μεγάλη και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει (στο 1,40 κατά μέσο όρο το «διπλό» για όσους θέλουν να το επιλέξουν).

139 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ GOAL 2,00 (Bet365)
Φιλική αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα, με τη γηπεδούχο να προετοιμάζεται για το Γκολντ Καπ το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Αμφότερες αναμένεται να κατεβάσουν «δυνατές» ενδεκάδες, η Παραγουάη μάλιστα, θα έχει και νέο προπονητή (τον Ραμόν Ντίας). Τα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια μεταξύ τους ήταν goal (αμφότερα φιλικά, έληξαν με νίκη της Κόστα Ρίκα με 2-1). Επιπλέον, η γηπεδούχος προέρχεται από 5 σερί goal, όλα ήταν και over, ενώ στα 3 εξ αυτών είχαμε «4-6 γκολ» και σε 1 ακόμη «7+» (με το Ομάν τον περασμένο Οκτώβριο όπου το νίκησε 4-3). Η Παραγουάη από την άλλη, μετράει 3 συνεχόμενα goal, όλα ήταν over και σε όλα είχαμε το ίδιο σκορ (2-1, στο ένα νίκησε, στα άλλα δύο έχασε)! Βάσει αυτού, αλλά και της παράδοσης, μπορούμε να ρίξουμε ένα ποντάρισμα και στο 2-1 ακριβές σκορ (υπέρ και των δύο αντιπάλων).

Σχετικά άρθρα