Π. Αγγελόπουλος «Με εντυπωσίασε ο Μάντζαρης»

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Εφές.

Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, τόνισε:

“Περηφάνια αισθανόμαστε. Η λέξη δικαίωση είναι για μεγαλύτερους στόχους, Όταν είσαι για 10 χρόνια στους 8 πάντα θες να πας παραπάνω. Ήταν μια νίκη από αυτές που τις ευχαριστιέσαι. Είχαμε πολλές απουσίες. Ήταν μια νίκη Ολυμπιακή και παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πλήρης.

Και στο προηγούμενο ματς που χάσαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Και στη Μόσχα θα πάμε για τη νίκη και το πλεονέκτημα. Ελπίζω να είμαστε υγιείς”.

Για τη βράβευση του Ίβκοβιτς σχολίασε: “Με τον Ίβκοβιτς πήραμε την πιο ανέλπιστη Ευρωλίγκα, δεν είναι δυνατόν να μην τον τιμάς αυτόν τον άνθρωπο, μας πήγε στην κορυφή της Ευρώπης”.

Για τους Παπαπέτρου και Μάντζαρη τόνισε: “Εγώ ευχαριστήθηκα πιο πολύ σήμερα το come back του Παπαπετρου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Μάντζαρη, με εντυπωσίασε με το παιχνίδι του, έπαιξε και γι αυτούς που λείπουν”.

Για το προσεχές παιχνίδι: “Τα μπάτζετ που έχουν οι ομάδες που ανταγωνιζόμαστε είναι μεγάλο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε διπλό στη Μόσχα, κόντρα σε μια ομάδα 45 εκ. ευρώ με τόσους τραυματίες, θα είναι επίτευγμα.

Σχετικά άρθρα