Φιλέτο γαλοπούλας με εστραγκόν και μουστάρδα

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>800 γρ. στήθος γαλοπούλας<br />1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή<br />1 κ.σ. ξερό<br />3 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους<br />2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά<br />αλάτι, πιπέρι<br />2 φλ. ρύζι μπασμάτι<br />4 1/2 φλ. νερό</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>1. Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουταλιές λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει.<br />2. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται.<br /><br />3. Μόλις μαλακώσει συμπληρώνουμε τη μουστάρδα και το εστραγκόν και το γάλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.<br /><br />4. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζουμε το νερό και ρίχνουμε το ρύζι με λίγο αλάτι. Βράζουμε για 15’ και το κατεβάζουμε από τη φωτιά, το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε αλλά 10’.<br /><br />5. Μοιράζουμε το κρέας σε 4 πιάτα και το γαρνίρουμε με το ρύζι.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα