Ταλιατέλες με βότκα, σολομό πράσινο πιπέρι και μπρικ

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p><span>500 γρ. ζυμαρικά ταλιατέλες<br />2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα<br />60 γρ. βούτυρο<br />100 ml βότκα<br />50 γρ μπρικ</span><br /><span>300 </span>γρ<span>. </span>καπνιστό<span> </span>σολομό<br /><span>80 </span>γρ<span>. </span>ροκφόρ<span> </span>κομματιασμένο<br /><span>200 ml </span>κρέμα<span> </span>γάλακτος<br /><span>αλάτι,</span>πράσινο<span> </span>πιπέρι<span> </span>φρεσκοτριμμένο<br /><span>λίγα </span>τσάιβ<span> για </span>το<span> </span>γαρνίρισμα</p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p><span>1. Κόβουμε το σολομό σε μικρά ορθογώνια κομμάτια ή λωρίδες.</span></p>
<p><span>2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.</span></p>
<p><span>3. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.</span></p>
<p><span>4. Προσθέτουμε το μισό σολομό και λίγο πράσινο πιπέρι και τον σοτάρουμε 1-2 λεπτά.</span></p>
<p><span>5. Σβήνουμε με τη βότκα και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.</span></p>
<p><span>6. Κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο πράσινο πιπέρι και το ροκφόρ και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να λιώσει το τυρί.</span></p>
<p><span>7. Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα.</span></p>
<p><span>8. Γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο σολομό το μπρικ τα τσάιβ και σερβίρουμε.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://www.gourmed.gr/</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα