«Άδικο και προσβλητικό για τον Χολέμπας»

Για το θέμα του τραυματισμού του Χοσέ Χολέμπας μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Χολέμπας προσήλθε στην προετοιμασία της Αυστρίας τη Δευτέρα. Δεν μπορούσε να ανασάνει και να περπατήσει. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο που έδειξε ότι έχει αυτό το πρόβλημα στον θωρακικό μυ και αποχώρησε. Είχαμε επικοινωνία και ξέρουμε τι κάνει. Καθημερινά κάνει στατικό ποδήλατο και τίποτα παραπάνω. Η πρωτογενής ενημέρωση από την Ιταλία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δυστυχώς βγήκαν κάποια βιαστικά συμπεράσματα. Είναι λίγο προσβλητικό για τον ποδοσφαιριστή. Όταν κάποιος δεν μπορεί να ανασάνει και να περπατήσει και διαβάζει ότι κοροϊδεύει, είναι λίγο εκνευριστικό για τον ίδιο».

Για τις προηγούμενες φήμες πως ο Χολέμπας απουσίαζε άνευ λόγου από προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής φέτος: «Υπάρχει ένα κλίμα που προέκυψε από τον περασμένο Νοέμβριο μετά από τραυματισμό του. Είχε απουσιάσει από τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε και επέστρεψε στους αγώνες της Ρόμα μετά από 20 μέρες. Συμβαίνει ακόμη και να μην μπορεί κάποιος να αγωνιστεί την Τετάρτη και να μπορεί να παίξει την Κυριακή. Αδίκως προέκυψε αυτή η αίσθηση και στην προκειμένη περίπτωση, του αγώνα με την Ουγγαρία, είναι 100% άδικο».

Σχετικά άρθρα