Nέο ρεκόρ (44-3) ευρύτερης νίκης από το ΝΟ Βουλιαγμένης

Με το ασύλληπτο 44-3 επικράτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης,  του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Το σκορ αυτό αποτελεί νέο ρεκόρ ευρύτερης νίκης ομάδας στην  κατηγορία, με τον Ολυμπιακό να έχει το προηγούμενο, από τις 11 Μαϊου του 2013, όταν και επικράτησε της ΝΕ Πατρών με 41-3.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί, θα μείνει και σήμερα στην Αθήνα, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο παιχνίδι που ανοίγει το χορό της 13ης αγωνιστικής.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν αντέχει καμίας κριτικής, με τις τυπικά γηπεδούχες να έχουν κατέβει στην Αθήνα με 7 παίκτριες και την ομάδα του Κώστα Δήμου να κάνει μια καλή προπόνηση, ενόψει του αυριανού της παιχνιδιού στο Μαρούσι, με τον Τρίτωνα.

Κορυφαία παίκτρια για την ομάδα του Λαιμού, η Αντιγόνη Ρουμπέση που σημείωσε 10 γκολ, με τις Τσουκαλά και Χυδηριώτη να σκοράρουν από 7 φορές.

Οκτάλεπτα: 0-11, 1-10, 1-10, 1-13

Ηρακλής (Κλώτσικας): Τριχολίδου 1, Καρυπίδου Μ. 1, Καρυπίδου Η. 1.

Βουλιγμένη (Δήμου): Τσουκαλά 7, Χυδηριώτη 7, Μουλάκη 2, Πρωτόπαπα 4, Μαυρωτά Ι. 3, Ρουμπέση 10, Γερόλυμου 3, Κοντογιάννη 2, Μαμόγλου 6.

Σχετικά άρθρα