Τζούτζακ: «Πιο δυνατή η Ελλάδα, αλλά…»

Ο Μπάλαζ Τζούτζακ χαρακτήρισε πληρέστερη και πιο ποιοτική ομάδα την Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως αυτό το πλεονέκτημα στον αγώνα της Κυριακής στη Βουδαπέστη μπορεί να εξαλειφθεί από τη δύναμη της έδρας.

«Αν συγκρίνεις τα δύο ρόστερ, η Ελλάδα δείχνει πιο δυνατή, αλλά εμείς θα έχουμε 20.000 θεατές στο πλευρό μας και η έδρα μπορεί να μειώσει τις διαφορές. Πιστεύω πως οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, πέρα από το ότι θα πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα θέσουμε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης έναν δυνατό αντίπαλο», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Μόσχας.

«Ξέρουμε πως οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουν φουλ επιθετικά από την αρχή. Θα πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και σωστή τακτική, χωρίς να χάνουμε το πάθος μας», πρόσθεσε 28χρονος άσος.

Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ανέφερε: «Είχα ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά θα είμαι καλά για τον αγώνα και αν με επιλέξει ο προπονητής δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ».

Σχετικά άρθρα