Είναι έγκυος η φιλενάδα του Λούμπιτς;

29 Μαρτίου 2015

Οι Γερμανοί τηρούν πολύ προσεκτική στάση στο θέμα των προσωπικών δεδομένων του πιλότου-μαζικού δολοφόνου, όμως οι ιταλικές εφημερίδες δεν είναι τόσο διακριτικές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η αρραβωνιαστικιά του Αντρέας Λούμπιτς ίσως να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία του - και στη μοιραία απόφαση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το επώνυμο της νέας, ξανθιάς και χαριτωμένης κοπέλας είναι Goldbach. Το ζευγάρι συζούσε στο χωριό Zum Hexenkotten, κοντά στο Ντίσελντορφ - μάλιστα υπάρχουν και τα δύο ονόματά τους στο κουδούνι της πόρτας της κατοικίας. Οι πληροφορίες της εφημερίδας προέρχονται από τον Χαμπιμπαλά Χασάνι, 53 ετών, με καταγωγή από το Ιράν, ο οποίος διατηρεί μια πιτσαρία ονόματι Vulcano di Duesseldorf κοντά στην κατοικία του ζευγαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με τον... γείτονα: «Έτσι όπως κοίταζε την αρραβωνιαστικιά του, θα έλεγες πως η ζωή του κρεμόταν από αυτήν. Θα παντρευόντουσαν σε λίγο καιρό - τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει. Εκείνος της είχε μάλιστα χαρίσει και αυτοκίνητο. Παρ' όλα αυτά, τελευταία κάτι συνέβαινε μεταξύ τους. Όχι σπάνια, τους έβλεπα να τσακώνονται».

Να σημειωθεί πως και μια άλλη κοπέλα με την οποία ο Λούμπιτς είχε σχέση στο παρελθόν, η Maria W., με την οποία μάλιστα επί πέντε μήνες πετούσαν ως συνάδελφοι σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, ξεκαθάρισε πως το ζευγάρι χώρισε γιατί ήταν όλο και πιο εμφανές πως ο «Αντρέας είχε πρόβλημα».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche