Παιχνίδι με τα γκολ στη Βουδαπέστη

246. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ Χ 3.00
Μπορεί να διάγουν εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση ωστόσο οι δύο αντίπαλοι έχουν κοινό στόχο κι αυτός δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Serie B. H Tσιταντέλα έρχεται από μεγάλη νίκη (1-0) στο Λιβόρνο, αποτέλεσμα που της έδωσε αέρα δύο πόντων από τις ομάδες που θα δώσουν αγώνες κατάταξης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Επιρρεπής στις ισοπαλίες με 14 έως τώρα,ανεξαρτήτως έδρας, σε 32 αγωνιστικές.
Η Τερνάνα το πάλεψε αλλά τελικά υποτάχθηκε στην πρωτοπόρο Κάρπι, έχασε 1-0 εντός και έπεσε για πρώτη φορά φέτος κάτω από τη γραμμή των πλέι άουτ. Εκτός έδρας είναι ανταγωνιστική με απολογισμό 5-5-6. Θα πάει για το Χ αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει από την πιό ήρεμη πλέον γηπεδούχο. Η προϊστορία… λέει τρεις νίκες της Τσιταντέλα και τρία ματς που δεν ανέδειξαν νικητή στο “Τομπολάτο”.
 
257. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΟΒΕΡ 1.80
Στην τελευταία θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι οι οποίοι τουλάχιστον στην έδρα τους το παλεύουν όσο περισσότερο μπορούν έχοντας το συμπαθητικό απολογισμό 5-5-5. Ανοικτά τα περισσότερα ματς στο “Νόβα Κρέου” γι αυτό άλλωστε έχει φέρει εννέα όβερ σε 15 αναμετρήσεις. Η Μαγιόρκα ήταν εξαιρετικά άτυχη στο πρόσφατο 0-1 από τη Γιαγκοστέρα. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά ήταν εξοργιστικά άστοχη. Εάν πάντως εμφανίσει την ίδια εικόνα, ειδικά στην επίθεση τότε μπορεί να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Την περιμένω επιθετική καθώς στόχος της ομάδας του Σολέρ είναι να πλησιάσει τις ομάδες που διεκδικούν την έκτη θέση η οποία οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Μετρά τρία όβερ στα πέντε πιό πρόσφατα ματς που έδωσε για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν.
 
164. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.70
Δεν περιμένω να δω τη χαρά το ποδοσφαίρου σε αυτή την αναμέτρηση καθώς αμφότερες θέλουν πρωτίστως να μην ηττηθούν. Από την άλλη ουδέποτε η Ελλάδα με τους Μαγυάρους βολευόταν στην ισοπαλία, όπως συμβαίνει και τώρα καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Τα μεταξύ μας συνήθως έχουν γκολ όπως το τελευταίο στη Βουδαπέστη το 2007 όταν οι Ελληνες επικράτησαν με 2-1. Η αλήθεια είναι πως ο Μαρκαριάν στήνει έτσι τις ομάδες του ειδικά εκτός έδρας με βασικό στόχο να μην δεχτεί γκολ ωστόσο δεν αλλάζουν όλα από την μια μέρα στην άλλη. Περιμένω τους διεθνείς να πανηγυρίσουν έστω μία φορά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω το πάθος και την καλή εικόνα που βγάζουν ειδικά μπροστά στο κοινό τους οι φιλόδοξοι σε αυτή την προκριματική φάση Ούγγροι.

Σχετικά άρθρα