Ντομπρασίνοβιτς: «Μετράει το αποτέλεσμα»

Για την δύσκολη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Αρναίας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η σημασία του αγώνα το έκανε έτσι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους; δεν μπορείς να παίξεις. Βάλαμε πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε από τώρα στον επόμενο αγώνα. Συνέχεια προσπαθούμε να δουλέψουμε στα στοιχεία που θέλει η ομάδα. Και ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες και δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό που θέλουμε. Στην παρούσα φάση μετράει το αποτέλεσμα».

Για τις στημένες φάσεις: «Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτές, αλλά στον αγώνα οι εκτελέσεις δεν είναι καλές. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, ήταν βούρκος. Όταν θες να παίξεις κάτι συγκεκριμένο, το γήπεδο σε αποτρέπει».

Για τους Σανιά και Καλογέρη: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πειραματισμούς σε αυτή τη θέση. Είναι έμπειροι παίκτες και τους εμπιστευόμαστε. Είμαι αισιόδοξος. Φυσικά στον αθλητισμό δεν μπορείς να είναι 100% σίγουρος. Δεν μπορεί ο Πανσερραϊκός να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Σχετικά άρθρα