«Στο δεύτερο δεν ήμασταν έτοιμοι να αμυνθούμε»

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να αμυνθούμε», παραδέχθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος, προπονητής του Κοροίβου, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

«Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Μαρκόπουλος και τόνισε: «Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιους στόχους πριν το παιχνίδι στον τρόπο με τον οποίο αμύνεται ο Ολυμπιακός γιατί μέσω της άμυνας τους βάζει εύκολους πόντους στην επίθεση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα, βρήκαμε πόντους και επιστρέψαμε στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να αμυνθούμε. Παίξαμε διστακτικά. Να δούμε τι σχέση ασίστ λαθών, να δούμε τι έφταιξε και δεν παίξαμε όσα καλά θέλαμε. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι καθοριστικά για τους στόχους που έχουμε βάλει μέσα στη χρονιά».

Ο Γιώργος Παπαπέτρου, που βρέθηκε σήμερα αντίπαλος με τον αδελφό του Ιωάννη, επισήμανε ότι ο Κόροιβος δεν κατάφερε να σταματήσει το τρανζίσιον παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση του. Καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις, παίζαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός παραμένει σπουδαίος. Είχαμε πει να σταματήσουμε το τρανζίσιον του Ολυμπιακού, στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε, αλλά στο δεύτερο όχι. Ήταν ωραία όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τους γονείς τους φίλους μας, αλλά όταν μπαίνουμε στο παρκέ ο καθένας προσπαθεί για την ομάδα του».

Σχετικά άρθρα