Να «καθαρίσει» νωρίς χωρίς περιπέτειες

Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Basket League είναι αυτό ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό (30/03, 19:00).
Οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να επικεντρωθούν στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Άλμπα Βερολίνου και Απόλλωνα Πάτρας. Δύο παιχνίδια που το ένα δίνει τίτλο και το άλλο θα κρίνει την πρόκριση στα πλει οφ της Ευρωλίγκας.
Η ομάδα του Ιβάνοβιτς δεν είχε ποτέ εύκολη αποστολή στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν είναι η ομάδα που ήταν κάποτε.
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα επιδιώξει την εύκολη νίκη προκειμένου να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει των κρίσιμων αγώνων, ενώ ο Πανιώνιος από την άλλη μεριά θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Αυτό άλλωστε είναι και το στοίχημα των κυανέρυθρων.
Οι πράσινοι έχουν όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, ωστόσο το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι αφενός να μην παρουσιαστεί χαλαρός και θεωρήσει τη νίκη δεδομένη αφετέρου να καθαρίσει από νωρίς το σημερινό παιχνίδι και να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος παρά το γεγονός ότι είναι λογικό να τον απασχολούν τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα