Μπριζόλα με Blue cheese και τυρί κρέμα

30 Μαρτίου 2015

Συστατικά:

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
4 κ.σ. τυρί κρέμα
1/2  φλ. φρέσκο γάλα
1 κ.γλ.  μουστάρδα
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κ.σ.  ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1 πρέζα θυμάρι
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι

 

Οδηγίες:

1. Ψήνουμε τις μπριζόλες στη σχάρα ή στον φούρνο ανάλογα με τις προτιμήσεις μας (λιγότερο ψημένες ή καλοψημένες). Υπολογίζουμε να τις γυρίσουμε μόνο 1 φορά. Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά ψήσιμο από τη μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά.

2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα ανακατεύουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. 

3. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και το τυρί κρέμα.

4. Ανακατεύουμε και μόλις δέσει η σάλτσα, περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.

Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με ανάμεικτο βρασμένο άγριο ρύζι και μπασμάτι.



http://www.gourmed.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ