Η ΑΕΚ στην… Elite!

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική εταιρεία που συμμετέχει σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα με την ονομασία ELITE, την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει η διαχειρίστρια εταιρεία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα ELITE έχουν προοπτικές αλλά και τη δυνατότητα, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες, να ενταχθούν στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ειδικότερα, μέσω μιας μοναδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, το πρόγραμμα δίνει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις εύκολη πρόσβαση σε συμβούλους, επενδύσεις και εξειδίκευση.

Σχεδιασμένο να βοηθά τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν και να οικοδομούν το επόμενο στάδιο ανάπτυξης, το ELITE διευκολύνει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε μια ευρεία γκάμα πιθανών χρηματοδοτικών επιλογών ενώ αυξάνει την ορατότητά τους και την ελκυστικότητά τους για τους δυνάμει επενδυτές.

Το ELITE δίνει παράλληλα στη δραστήρια συμβουλευτική και επενδυτική του κοινότητα την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια ομάδα δυναμικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, που στο σύνολό τους είναι ανοιχτοί στις συμβουλές, τις ευκαιρίες και τις διασυνδέσεις που προσφέρει το πρόγραμμα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΕΚ στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως τα εργαλεία και οι συμβουλές που παρέχει το πρόγραμμα θα στηρίξει την επιχείρησή της στην προσπάθεια να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ θα γίνει μέρος της ζωηρής κοινότητας του ELITE, όπου οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ευημερούν, ανταλλάσσοντας εμπειρίες μεταξύ τους», τόνισε ο Raffaele Jerusalmi, διευθυντής Κεφαλαιαγοράς της LSEG, μιλώντας για την ένταξη της ΑΕΚ στο πρόγραμμα.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Δέδες είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που παράγει έσοδα. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας».

Σχετικά άρθρα