Βλέπουν και Λάφερτι στον Παναθηναϊκό

Ο Βορειοϊρλανδός σέντερ φορ Κάιλ Λάφερτι κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της χώρας του στα προκριματικά του Euro 2016 και η περίπτωσή του έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που ούτως ή άλλως ψάχνονται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο άσος της τουρκικής Ρίζεσπορ (αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νόριτς) που προ ημερών σκόραρε και τα δύο γκολ της Βορείου Ιρλανδίας επί της Φινλανδίας, έφτασε τα πέντε στην προκριματική φάση οδηγώντας τους «πράσινους» στο δρόμο προς τη Γαλλία. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει στο παιχνίδι του αρέσουν στους ανθρώπους του Τριφυλλιού καθώς πρόκειται για παίκτη αρκετά ψηλό (1,93μ.), με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και αρκετά γρήγορο.

Η περίπτωσή του χρήζει πάντως περαιτέρω παρακολούθησης καθώς οι επιδόσεις του δεν είναι ίδιες ούτε τώρα με τη φανέλα της Ρίζεσπορ, όπου έχει σκοράρει μία φορά σε εφτά, ούτε στο πρώτο μισό της σεζόν με τη Νόριτς, με την οποία πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 18 παιχνίδια.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για το Τριφύλλι, ωστόσο πρόκειται για μια περίπτωση που σε πρώτη φάση θα απασχολήσει μόνο για δανεισμό και όχι για αγορά. Αλλωστε η Νόριτς δαπάντησε περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ιταλική Παλέρμο.

Σχετικά άρθρα