Φαβορί το Βέλγιο

128. ΙΣΡΑΗΛ-ΒΕΛΓΙΟ 2 1.45
Μάλλον οι συγκυρίες ευνόησαν το Ισραήλ που μετρούσε τρία στα τρία μέχρι το περασμένο Σάββατο οπότε και υπέστη μεγαλοπρεπή ήττα στη Χάιφα από την Ουαλία με 3-0. Οι διεθνείς του Ελι Γκούτμαν άρχισαν με τρίποντο στην Κύπρο (2-1), συνέχισαν με προπόνηση (4-1) στην Ανδόρα και βρήκαν σε κάκιστη κατάσταση τους Βόσνιους επικρατώντας 3-0. Αυτά μέχρι τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου διότι κόντρα στον Μπέιλ και την παρέα του δεν είχαν αντίδοτο χάνοντας με κάτω τα χέρια. Τώρα με το ηθικό στο ναδίρ καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην πληρέστερη ομάδα του δεύτερου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2016. 
Το Βέλγιο δείχνει να έχει συνέλθει μετά το οκνηρό ξεκίνημα. Απολαυστική εμφάνιση η πλέον πρόσφατη κόντρα στην Κύπρο την οποία διέλυσαν με το εμφατικό 5-0. Παρά τις απουσίες σημαντικών στελεχών σε όλες τις γραμμές όπως οι μπακ Μεουνιέ, Ντε Μποκ, ο μέσος Ντεφούρ και ο επιθετικός Λουκάκου, υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις στις επιλογές του ομοσπονδιακού Μαρκ Βίλμοτς. Με βάση την εικόνα των δύο χωρών στα ματς που έδωσαν πριν από τρείς ημέρες οι Βέλγοι έχουν το καθαρό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης που εάν έρθει θα τους φέρει στην κορυφή του γκρουπ.
123. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ 1.55
Αυτό είναι το έκτο ματς για κάθε μία από τις δύο αντιπάλους από τις 3 Μαρτίου. Ετερο κοινό στοιχείο ότι έχουν αμφότερες από 54 βαθμούς και βρίσκονται μόλις δύο πίσω από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Ενα ακόμη ότι προέρχονται αμφότερες απόεντός έδρας νίκες το περασμένο Σάββατο, η Μπράντφορντ επί της Ολνταμ με 2-0 και η Τσέστερφιλντ κόντρα στην Γουόλσολ με 1-0.
Τα περισσότερα παιχνίδια των δύο κλαμπ στην εν εξελίξει σεζόν δεν ξεφεύγουν στο σκορ ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι η γηπεδούχος έχει φέρει 12 φορές σύνολο τερμάτων 2-3 σε 19 αναμετρήσεις που έδωσε στο “Βάλεϊ Παρέιντ”. Αντίστοιχη, τον τελευταίο καιρό και η αγωνιστική συμπεριφορά της Τσέστερφιλντ συνεπώς δεν θα ήταν παράλογο η αναμέτρηση να κρατηθεί σε χαμηλό σκορ. Εναλλακτικά δεν θα ήταν κακή επιλογή το goal/goal κάτι στο οποίο αρέσκεται η Μπράντφορντ μπροστά στο κοινό της.

Σχετικά άρθρα