Μοναδικές σουπιές στην κατσαρόλα με κριθαράκι

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<ul>
<li>1,5 κιλό σουπιές</li>
<li>2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες</li>
<li>10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</li>
<li>4 πράσα ψιλοκομμένα</li>
<li>4 ντομάτες χοντροκομμένες</li>
<li>μισό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο</li>
<li>1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο</li>
<li>1 ποτήρι του κρασιού λε4υκό κρασί</li>
<li> 500 γρ κριθαράκι</li>
<li>λίγο θυμάρι</li>
<li>αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Καθαρίζω τις σουπιές, τις πλένω με άφθονο νερό και τις στραγγίζω καλά.</p>
<p>Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζω στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα πράσα για 3 λεπτά.</p>
<p>Προσθέτω τις σουπιές κομμένες σε ροδέλες και μετά από λίγο σβήνω με το κρασί.</p>
<p>Προσθέτω τις ντομάτες το θυμάρι αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.</p>
<p>ανακατεύω και αφήνω να ψηθούν οι σουπιές και να δέσει η σάλτσα.</p>
<p>Βράζω χωριστά το κριθαράκι, το σουρώνω και ανακατεύω με λίγο ελαιόλαδο.</p>
<p>Όταν ψηθούν οι σουπιές προσθέτω το κριθαράκι και ανακατεύω ελαφρά για να ενωθούν όλα τα υλικά.</p>
<p>Σερβίρω το φαγητό με φρεσκοκομμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μάραθο.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα