Απαντάει ο Πέτριτς, εν αναμονή του Σίλντενφελντ

Μετά τη διευθέτηση του «καυτού» θέματος του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν και τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα που έχουν ως προς τις ανανεώσεις προκειμένου να προχωρήσουν και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι υποθέσεις των δύο Κροατών Μλάντεν Πέτριτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι αυτές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα καθώς οι Πράσινοι έχουν καταθέσει προτάσεις ανανεώσεις και περιμένουν τις απαντήσεις τους με αγωνία διότι αμφότεροι αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος Πέτριτς θα αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ και λέγεται ότι αγγίζει τις 300.000 ευρώ για έναν επιπλέον χρόνο (μέχρι το 2016). Μάλιστα η απάντησή του αναμένεται εντός των προσεχών 24ώρων.

Εξίσου σημαντική είναι και η περίπτωση του Σίλντεφελντ, ο οποίος επίσης έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης τριετούς διάρκειας με απολαβές που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, ωστόσο πρόκειται για σαφώς δυσκολότερη διαπραγμάτευση διότι ο διεθνής κροάτης στόπερ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ενώ ήδη έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλους συλλόγους. Πάντως σύντομα αναμένεται ότι θα δώσει την απάντησή του και ο «Σίφο», ο οποίος δεν κρύβει τη βούλησή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα…

Σχετικά άρθρα