«Αν μου κάνει πρόταση ο ΠΑΟ θα το συζητήσω»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι εάν το ερχόμενο καλοκαίρι δεχτεί νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τότε αυτή τη φορά θα το συζητήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον  ΣΠΟΡ Fm Κύπρου:

«Είχα μια κρούση και ήταν πολύ τιμητικό για μένα αφού ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα ότι δεν ήμουν έτοιμος. Ήταν πολύ δύσκολο να πω «όχι» στον Παναθηναϊκό. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θέλω να τελειώσει η χρονιά με τον Άρη και να δουλέψω σκληρά το κορμί μου για το μέλλον. Θα δούμε τις προτάσεις που θα έρθουν, θα μιλήσουμε με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου και θα δούμε. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα όμως μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να τα υλοποιήσω», ήταν τα λόγια του άσου του Άρη.

«Το όνειρο κάθε αθλητή είναι το ΝΒΑ. Απλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δυναμώσω. Είναι ένας στόχος μακρυπρόθεσμος. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να δω πού μπορώ να φτάσω», υποστήριξε ακόμη.

Σχετικά με την παρουσία του στον Άρη ανέφερε: «Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει προσφέρει όλες τις παροχές για να δουλεύω πολύ καλά. Από μικρός πήγα στις υποδομές του Άρη και μου δόθηκε η ευκαιρία για να παίξω την κατάλληλη στιγμή. Με σκληρή δουλειά κέρδισα τη θέση βασικού στην ομάδα. Ο Άρης πληρώνει τη φετινή ομάδα και τα χρέη που έχει και αυτό δυσκολεύει πολύ γενικά την ομάδα. Με τους παίκτες έχουμε δέσει και είμαστε στην 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ο Άρης προσπαθεί για το καλύτερο».

Για το ελληνικό διαβατήριο το οποίο αναμένεται να του δοθεί, τόνισε: «Περιμένω το ελληνικό διαβατήριο μέσα στον επόμενο μήνα, είναι δύσκολο όμως να αλλάξω την Εθνική που θα αγωνιστώ. Η Ελλάδα είναι η χώρα που μεγάλωσα είναι η μητρική μου γλώσσα, όμως είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι».

Σχετικά άρθρα